Bewust nieuwbouw

De voordelen van een nieuwbouw huurhuis

Zoekt u een huurhuis? Dan kunt u voor een bestaand huis gaan. Maar wist u dat er ook geregeld complete nieuwbouwprojecten met huurwoningen worden aangeboden? Een nieuwbouwhuis of nieuwbouwappartement van a.s.r. real estate biedt u veel voordelen. We zetten ze voor u op een rij. Wilt u nog meer weten? Ga dan naar www.bewustnieuwbouw.nl.

U bent de eerste bewoner

We starten met de verhuur als de bouw bijna klaar is. Zodra u de sleutel krijgt, kan het genieten beginnen. Want u bent de eerste huurder, waardoor het hele huis lekker fris en nieuw is. U werkt het af precies zoals u wilt.

Nieuwbouw is duurzaam en onderhoudsarm

a.s.r. real estate verhuurt duurzame huizen op de mooie locaties. Dat is onze missie. Het duurzame karakter ziet u terug in de onderhoudsarme en duurzame materialen die we gebruiken. Daardoor heeft uw huis de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig.

Comfortabel en zuinig wonen in een nieuwbouw huurwoning

Nieuwbouw wordt gebouwd volgens de laatste regelgeving en dat betekent dat u geniet van een heel aangenaam binnenklimaat. Vaak hebben de huizen of appartementen vloerverwarming. Heel comfortabel! Daarbij heeft u bij een nieuwbouwhuis lage energielasten, door de uitstekende isolatie, dubbele beglazing en zonnepanelen op het dak. Indien mogelijk zullen we deze plaatsen. Ook de luchtkwaliteit voldoet aan de strengste normen. Bouwkundig voldoet uw nieuwe huis eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen. Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil.

Gloednieuw en luxe afgewerkt

Als u een woning van a.s.r. real estate huurt, krijgt u een compleet en luxe afgewerkt huis. De badkamer heeft mooi, modern sanitair en tegelwerk. Voor de keuken kiezen wij altijd een mooi keukenblok uit waarin minstens 5 inbouwapparaten komen. En als u een eengezinswoning huurt, worden ook de schuttingen voor u geplaatst. Tot slot zijn de wanden strak afgewerkt, waardoor u ze gelijk kunt verven of behangen.

Voel u veiliger in een nieuwbouwhuis

Een nieuwbouwhuis wordt gebouwd volgens de laatste veiligheidseisen. Onze woningen voldoen allemaal aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat ziet u terug in inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Uw huis is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Standaard is bijv. een nieuwbouwhuis voorzien van rookmelders. Ook zijn alle wandcontractdozen voorzien van randaarde.

Nieuwbouw is duurzaam

Een nieuwbouwwoning belast het milieu minder en zorgt voor een geringere uitstoot van CO2. Dat is onder meer te danken door het gebruik van duurzame technieken om uw huis van warmte en stroom te voorzien. Bovendien gebruiken we steeds duurzamere bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout.

Zoekt u een huurappartement bij het centrum van Den Haag? Laat dan nu vast uw gegevens achter. Wij houden u op de hoogte. De verhuur start 6 juli aanstaande.