De Hoge Regentesse ligt op een goede locatie

De Hoge Regentesse komt op het punt waar de Loosduinseweg en de Monstersestraat elkaar kruisen. Hier huurt u dus een appartement op slechts 7 minuten fietsafstand van hartje Den Haag. Bij slecht weer pakt u tram 11 die voor de deur stopt. Verder rijd u hiervandaan in 8 minuten de N44 op. De A12 bereikt u in een minuut of 12. Parkeren is geen probleem, want bij de meeste appartement hoort een privéparkeerplaats in de garage van de Hoge Regentesse.

Den Haag is een superfijne plek om te wonen. Het aanbod van winkels en horeca is zeer gevarieerd en biedt daardoor voor elk wat wils. In de levendige stad is altijd wel wat te doen op cultuur gebied en wie graag een festival bijwoont zit hier op de eerste rang. Daarbij woont u hier op slechts een kwartier fietsen van het strand en de stad zelf is vele parken rijk. Rust en levendigheid gaan hand in hand.

Alles om de hoek

Alles om de hoek

De Hoge Regentesse ligt overal vlakbij. Heel Den Haag is lopend of op de fiets bereikbaar en anders pakt u gewoon de bus of de tram die voor de deur stoppen. Hier heeft u eigenlijk geen auto meer nodig, ook al hebben de meeste appartementen wel een parkeerplek onder het gebouw . Dat is dan weer handig als u wat verder weg wilt. Maar als u eenmaal in Den Haag woont, waar zou u dan nog naartoe willen? In deze geweldige stad vindt u alles wat lekker leven zo leuk maakt.

Heel veel stad

Heel veel stad

Ontdek de parken en het strand, de gezellige binnenstad, winkels, kroegen, restaurants en meer. U bent er zo, als u eenmaal in De Hoge Regentesse woont . Wat te denken van sportpark de Verademing of het befaamde Zuiderpark? De overdekte Haagse Markt of Theater de Nieuwe Regentes? Of u nu op zoek bent naar sport en spel, shoppen en stappen, kunst of cultuur… Den Haag biedt wel heel veel stad en daagt uit om te blijven beleven en ontdekken.

Lekker naar buiten

Lekker naar buiten

In Den Haag geniet u van alles wat een bruisende stad maar te bieden heeft, maar tegelijkertijd kunt u altijd zo de rust opzoeken. In het Zuiderpark natuurlijk, waar u heerlijk lange lome dagen kunt chillen en relaxen. Of wat te denken van het duingebied en het strand? Het is juist die enorme diversiteit die Den Haag zo bijzonder maakt. Het ene moment staat u volop in het leven, het volgende moment laat u alle drukte van u afglijden.

De Hoge Regentesse e.o. in beeld

“Wonen in een luxe appartement in De Hoge Regentesse? Inschrijven is zo gedaan. Maak direct uw account aan en laat ons uw voorkeur weten! De verhuur start op 6 juli aanstaande.”